Billig lån - Har du brug for at låne penge? Få et hurtigt lån via SMS!

Ferratum tilbyder et hurtigt lån fra 500 - 6.000 kr. Vi kræver ingen sikkerhed for, at du kan låne penge; dog må du ikke være registreret i Debitorregistret eller RKI, og du skal være fyldt 23 år og have folkeregisteradresse i Danmark.

Vi garanterer dig et sikkert og hurtigt lån med en kvik ansøgningsproces.

Hvis du har brug for hjælp vedrørende din ansøgning om at låne penge, så står vores kundeservice altid til rådighed. Du kan kontakte os her.

Ferratum er et nemt og hurtigt alternativ til din bank og er tilgængelig for dem, der har behov for et hurtigt lån uden sikkerhed i et begrænset tidsrum.

At låne penge hos Ferratum kan være løsningen for dig. Det kan være med til at give lidt luft i økonomien, få penge til en ordentlig fødselsdagsgave eller noget helt tredje. Ferratum hjælper dig gerne med et mikrolån, så du kan få opfyldt dine ønsker.

 

Lånebeløb for hver enkel kunde

Vi tilbyder dig en nem og hurtig måde at låne penge på med en tilbagebetalingstid indenfor 15 til 45 dage. Ferratums kreditvurderingssystem gennemgår alle ansøgninger, og vi udformer låneforløb for hver enkel kunde. Alle lånebeløb, der godkendes, er individuelle. Der er ingen fast aftale for, hvor stort et beløb man kan låne, og vi blander os ikke i, hvad dit lån skal bruges til. Det er helt din egen sag, om du eksempelvis vil låne til en rejse eller har brug for en ny cykel.

Du kan bruge vores låneberegner til at se, hvilke lånebeløb der kan ansøges, samt udgifterne på disse her.

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et mikrolån via en SMS fra din mobiltelefon, og hvis du skulle være i tvivl om hvordan, så tjek SMS vejledningen til, hvordan du kan låne penge her.

Ved kontorets åbningstid, der er fra 8:30 - 20:00 på hverdage og lørdag 10:00 -17:00, får du svar på din låneansøgning via SMS inden for 5 minutter.

Den komplette oversigt over gebyrer, renter, betingelser samt behandling af persondata, kan du læse i vores lånevilkår.