Mikrolån 1000 kr

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Mikrolån 1000 kr.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 1000 kr. til det du lige står og mangler

Så står du for eksempel og ved, at du skal bruge penge til noget bestemt én af de nærmeste dage, så er et mikrolån på 1000 kr. din vej til hurtige penge. Alt du gør, er at udfylde låneansøgningen for de 1.000 kroner fra din PC, tablet eller smartphone, og trykker "ansøg". Bliver du godkendt, godkender du blot aftalen, og så sørger vi for, at overføre pengene til dig så hurtigt, det er muligt. 

Hvad kan du bruge 1000 kr. til?

Optag et mikrolån på 1000 kroner og få råd til de ting, du står og har brug for lige her og nu. Det kunne måske være et par nye bukser, en flot taske, et digitalkamera eller det par solbriller som du har drømt om i lang tid? Hvis du vil låne 1000 kroner er et kviklån måske noget for dig.

Hos Ferratum blander vi os ikke i, hvad du bruger lånet til. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad du har brug for. 

Har du brug for et mikrolån på 1000 kr.?

Står du og mangler penge, så kan du ansøge om et mikrolån på 1000 kr. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde låneansøgningen på mobilen, din tablet eller computer og sig efterfølgende ’ja’ til dit lånetilbud med NemID.Skal du låne 1000 kroner? Gør som tusindvis af andre danskere - vælg et mikrolån! Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Anbefaling: Ferratum Kredit er en billigere og mere fleksibel løsning for dig, der ønsker pengene til rådighed i mere end 30/45 dage. Opret din Ferratum Kredit allerede i dag fra "Kredit" fanen. 

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error