Mikrolån 2000 kr.

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Mikrolån 2000 kr. hos Ferratum

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 2000 kr. til det du lige står og mangler

Med et mikrolån på 2000 kroner hos Ferratum får du hurtigt penge på kontoen til at dække dine økonomiske behov. Du kan nemt og hurtigt låne 2000 kr. via din computer, tablet eller mobiltelefon. Det tager ikke meget mere end to minutter at skrive de informationer, som vi skal bruge for at bevillige dig lånet. Når lånet er godkendt, overfører vi 2000 kr. til din Nemkonto – nemt, sikkert og hurtigt!

Hvad kan du bruge 2000 kr. til? 

Optag et mikrolån på 2000 kr. og få råd til det, du står og mangler med det samme. Måske har du brug for at låne 2000 kroner til at forsøde din tilværelse lidt? Måske med en ny smartphone, nogle nye møbler eller et weekendophold til en spændende storby? Det kan også være, at pengene skal gå til noget lidt mere praktisk og fornuftigt, som regninger, du har brug for at få betalt for at få ro i sjælen?

Uanset om du skal låne 2000 kr. til at betale et par regninger eller til noget lidt sjovere, så blander vi os ikke. Bemærk, at Ferratum pr. 1/1 2017 ikke længere tilbyder mikrolån, men i stedet tilbyder nye kunder 30 dages rentefrit lån. Når du først har oprettet din kredit, vil du opdage, at det hos Ferratum altid er nemt og hurtigt at låne penge når du har brug for det. Vi sørger for at pengene hurtigst muligt – du vil derfor ikke vente længe før du har pengene på din NemKonto.

Har du brug for et mikrolån på 2000 kr.?

Hvis du mangler penge på din konto, så kan et mikrolån på 2000 kr. være den rette løsning for dig. Især hvis du ikke orker at skulle tage ned i banken og forklare din bankrådgiver, hvad du skal bruge pengene til. For at optage mikrolånet skal du blot udfylde en låneansøgning på din mobil, tablet eller PC. Efter kort tid sender udbyderen dig et lånetilbud, hvis du bliver godkendt af kreditvurderingen. Når du har sagt ja tak til tilbuddet får du efter kort tid pengene på din NemKonto. Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Anbefaling: Ferratum Kredit er en billigere og mere fleksibel løsning for dig, der optager lån en gang i mellem. Nye kunder kan med Ferratum Kredit få 30 dages lån helt rentefrit. Læs mere om vores billige kredit>>

 

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error