Mikrolån 3000 kr.

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 3000 kr. til det du lige står og mangler

Hvad er et mikrolån? Optag et mikrolån på 3000 kroner og få råd til det, du har brug for her og nu. Har du brug for at låne 3000 kroner, så er et kviklån måske noget for dig. Du ansøger om dit lån online, og når du har godkendt dit lån med NemID, overføres de 3000 kroner til din konto. 

Hvad kan du bruge 3000 kr. til?

Med et mikrolån på 3000 kroner kan du nemt få dækket dit umiddelbare, økonomiske behov. 3000 kroner kan række langt, hvis du står og har brug for ekstra økonomisk frirum indtil du får den næste lønseddel eller indkomst på anden måde. Har du for eksempel brug for at komme ud at rejse, kan et mikrolån på 3000 kroner sagtens få dig til steder uden for landets grænser. Med tog eller fly kommer du let nemt til mange europæiske storbyer for under 3000 kroner - check blot mange rejsesites på nettet, der tilbyder gode og billige rejser til gode priser.

Har du brug for et lån på 3.000 kr?

Har du fået en uforudset udgift - f.eks. fordi noget er gået i stykker som du bare SKAL have repareret - så kan et hurtigt mikrolån på 3.000 kroner være en fantastisk hjælp. Forestil dig, at det enten er din bil, dine briller, eller din telefon, der er gået i stykker. Det er ting, som man sjældent kan leve foruden. I stedet for at bekymre dig om, hvordan du skal få råd til at få tingene repareret, så optag en kredit hos Ferratum. Hos os får du hurtigt penge på kontoen som du har til rådighed i 30 dage før de skal betales tilbage. Det er hurtigt, nemt og gør, at du ikke behøver bekymre dig om du nu har penge på kontoen lige nu og her.

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Med en Ferratum Kredit kan nye kunder få op til 30 dages rentefrit lånOpret en kredit i dag>>

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error