Mikrolån 4000 kr.

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 4000 kr. til det du lige står og mangler

Ferratum tilbyder mikrolån på 4000 kr. Det er ikke nødvendigt, at du stiller sikkerhed for lånet og du skal heller ikke uploade nogen form for dokumentation for dit lån. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores låneansøgning, hvor du efter kort tid får at vide om du kan låne pengene. Når du har sagt ja til lånetilbuddet får du pengene efter en time.

Hvad kan du bruge 4000 kr. til?

Med et hurtigt mikrolån på 4000 kr. kan du for eksempel investere i en ny bærbar, ny cykel, et par nye flotte briller eller noget helt fjerde. Med 4000 kr. på lommen har du også mulighed for at komme lidt ud over Danmarks grænser – forlæng for eksempel sommeren med en dejlig rejse til varmere himmelstrøg, når mørket og kulden presser sig på her.

Kvikautomaten stiller ingen dumme spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. Vi lader det dermed være helt op til dig at vurdere, hvad du ønsker at bruge lånet til. Det er hurtigt og nemt at ansøge om et lån på 4000 kroner, og du kan ansøge via SMS eller via vores online ansøgningsformular her på siden.

Har du brug for et mikrolån på 4000 kr.?

Mangler du 4000 kr., så kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån hos Ferratum. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores låneansøgning. Det tager ikke mange minutter at udfylde vores online låneansøgning, og så snart lånet er godkendt, overfører vi dit mikrolån på 4000 kr. til din Nemkonto. Låneprocessen altid er nem, hurtig og sikker. Hvis du ansøger om lånet en hverdag mellem kl. 8 og 20 har du pengene allerede efter 45 minutter. Hvis vi modtager låneansøgninger i øvrige tidsrum overfører vi pengene senest kl. 9 den efterfølgende dag. 

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Anbefaling: Ferratum Kredit er en billigere og mere fleksibel løsning for dig, der optager små lån en gang i mellem. Opret din Ferratum Kredit gratis allerede i dag fra "Kredit" fanen, eller læs mere om vores billige kredit>>

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error