Mikrolån 500 kr.

Ferratum mikrolån

Ferratum kredit

Hvor meget ønsker du at låne?

Antal dage for lånets løbetid

Dit lån på X har X løbetid og giver samlede kreditomkostninger på X. Debitorrente X (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er X. Ydelsen X. ÅOP X. Du modtager en faktura på email, som forfalder X efter udbetalingen af lånet.

  • Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage!
  • Opret i dag - du får 1. udtræk helt gebyrfrit og låner pengene rentefrit!
  • NB! Tilbud om rentefrihed gælder kun hvis pengene tilbagebetales inden 30 dage.
  • Udfyld felterne og underskriv med NemID. Du modtager pengene med rekordfart!

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at hele kreditten udtrækkes straks og tilbagebetales over 12 måneder. Ferratum Kredit er en løbende kredit, som har til formål at opfylde kortfristede behov for penge. Du kan nemt udligne din kredit, når du fx har fået løn. Er kreditten udlignet, betaler du ikke længere omkostninger, men har stadig kreditten til rådighed, hvis du igen får behov.

 

Kreditbeløb: 2722.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Den månedlige ydelse: 226.89 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Variabel debitorrente: 94,91 %

Ønsket beløb

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 42 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34%

Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit.

* Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Mikrolån 500 kr.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 500 kr. til det du lige står og mangler

Ønskede du et mikrolån på 500 kroner, så er en Ferratum Kredit måske noget for dig! Du skal hverken stille sikkerhed eller uploade dokumentation for dit lån. Alt, du skal gøre er, at udfylde ansøgningen om din kredit i stedet for et mikrolån på 500 kr. Herefter får du besked med det samme om vi kan låne dig pengene, og så snart du har godkendt låneaftalen sætter vi overførsels-processen i gang, og pengene er på vej til din NemKonto.

NYHED: Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>

Hvad kan du bruge 500 kr. til?

Mikrolånsfirmaer blander sig normalt ikke i, hvad du skal bruge dit lån til. Når du optager et mikrolån på 500 kr. behøver du derfor ikke bekymre dig om at skulle redegøre for, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene. Det vil vi lade din bankrådgiver om, hvis du vælger at låne penge hos din bank.

Som sagt blander vi os ikke, men vi vil gerne inspirere til hvad man kan bruge et udtræk fra sin kredit til. For 500 kr. kan du få bugt med en kedelig ubetalt regning, som ligger og rumsterer i baghovedet. Du kan også købe et par nye jeans, forkæle din kæreste med en buket blomster eller champagne eller en lækker middag. Mulighederne er rigtig mange – det er kun fantasien, der sætter grænserne.

NYHED: Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>

Har du brug for et mikrolån på 500 kr.?

Står du og mangler 500 kr. på din konto, så kan du hurtig og nemt ansøge om en kredit hos Ferratum. Udfyld vores låneansøgning på mobilen, din tablet eller computer og sig efterfølgende ’ja’ til vores lånetilbud med NemID. Vi godkender dit lån lynhurtigt – efter 45 minutter kan du se pengene på din NemKonto. Dette kræver dog, at du ansøger mellem kl. 8 og 20 på hverdage. I øvrige tidsrum vil du modtage pengene senest kl. 9 den efterfølgende dag.

NYHED: Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage! Få rentefrit lån nu>>>