Mikrolån 5000 kr.

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 5000 kr. til det du lige står og mangler

Hvis du står og mangler 5000 kr. kan Ferratum hjælpe dig med et mikrolån. Det er super nemt at ansøge om et mikrolån fra Ferratum – det eneste, du skal gøre, er at udfylde låneansøgningen nedenfor. 

Hvad kan du bruge 5000 kr. til?

Tag et hurtigt mikrolån på 5000 kroner hos Ferratum, og få råd til det, du har brug for lige nu og her. Med et lån på 5000 kroner kan du hurtigt få dækket dit umiddelbare behov. For 5000 kr. kan du for eksempel anskaffe dig den lækre mountainbike, som du altid har drømt om. Du kan også vælge at investere i et lækkert weekendophold til en spændende storby. Eller måske ligger du inde med en bunke ubetalte regninger, som ligger og samler støv? Ville det ikke være dejligt at få dem ud af verden? Med et mikrolån på 5000 kr. er det nu muligt. 

Uanset hvad du skal bruge lånet til, så er det helt din egen sag. Ferratum stiller ingen dumme spørgsmål, og udbetaler hurtigt pengene til din NemKonto, så snart du har godkendt dit lånetilbud med NemID.

Har du brug for et mikrolån på 5000 kr?

Hvis du har brug for et mikrolån, så skal du blot benytte dig af vores låneansøgning nederst på siden. Låner du på hverdage mellem kl. 8 og 19, modtager du pengene inden for blot 45 minutter. Optager du dit mikrolån på 5000 (eller et andet beløb, du har behov for) om lørdagen mellem 9 og 16, modtager du ligeledes pengene på din NemKonto inden for max. 45 minutter. Låner du uden for dette tidsrum, modtager du pengene efterfølgende hverdag senest kl. 9. Påbegynd dit mikrolån via boksen nedenfor, og 5000 kroner kan være på vej lynhurtigt til din konto. Husk at hav dit NemID-nøglekort parat.

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Anbefaling: Ferratum Kredit er en billigere og mere fleksibel løsning for dig, der optager små lån en gang i mellem. Opret din Ferratum Kredit allerede i dag fra "Kredit" fanen.

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error