Mikrolån 6000 kr.

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Amortisering: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Maksimum ÅOP: 381.34% Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

Mikrolån 6000 kr.

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Lån 6000 kr. til det du lige står og mangler

Det er bare ikke særlig fedt at spørge sin bankrådgiver om lov til at optage et lån. Bankrådgiveren skal som oftest have en lang og uddybende forklaring på, hvorfor du er nødt til at optage lånet, men måske har du af forskellige årsager ikke lyst til at forklare dig? Fordelen ved at optage et mikrolån hos Ferratum er, at vi aldrig spørger ind til, hvad pengene skal bruges til. Det lader vi være op til dig selv at vurdere. 

Hvad kan du bruge 6000 kr. til?

Står du og har brug for et hurtigt lån, så kanen kredit hos Ferratum være noget for dig. Det er billigt, nemt, og et lån på op til 15.000 kroner giver frihed lige nu og her, og du kan bruge pengene på at købe den cykel, du har drømt om længe, måske noget lækkert tøj til din garderobe, en komfortabel sofa eller måske har du brug for at få betalt nogle uforudsete ekstra regninger, som du ikke havde regnet med. 

Har du brug for et mikrolån på 6000 kr?

Har du brug for et mikrolån på 6000 kroner? Ferratum tilbyder ikke længere klassisk mikrolån, men tilbyder nye kunder 30 dages rentefrit lån. Vi stiller ingen dumme spørgsmål, og sparer i stedet for krudtet på at få pengene overført hurtigst muligt til din NemKonto. Låner du mellem kl. 8 og 20 på hverdage, eller mellem 10 og 17 lørdage, står pengene på din konto inden for 45 minutter. Låner du uden for dette tidsrum, står pengene på din konto inden kl. 9 næste hverdag. Vi tager dog forbehold for forsinkelser hos vores samarbejdspartnere, fx banker.

Læs mere om, hvor hurtigt pengene kommer i vores FAQ/ofte stillede spørgsmål>>

Ansøg om en kredit mellem 1.500 og 15.000 kroner i dag, og få penge på kontoen i en fart. Du kan påbegynde ansøgningen fra boksen nedenfor. 

 

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error