Minilån

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

Fordele ved en Ferratum Kredit

Kreditgrænse 

1.500 kr. - 20.000 kr. 


Fleksibel løbetid
 
 • Rentefri de første 30 dage
   
 • Kort ansøgningsprocess
   
 • ​Udbetaling indenfor 45 minutter
   
 • 2 betalingsfrie måneder på 1 år
   
 • Månedligt afdrag: min. 500 kr. eller 12,5% af det udestående beløb afhængig af hvad der er størst
   
 • Indfri Ferratum Kreditten uden ekstra omkostninger 

 

NB: Vi tilbyder ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Brug låneberegneren nedenfor og bliv klogere på, hvor meget det vil koste dig at få en Kredit hos Ferratum.

 

Tilbage til forsiden 
 

Minilån hos Ferratum

Mindre lån til akut behov

Med et minilån kan du få opfyldt et akut økonomisk behov i en fart. Et lille lån dækker over samme type lån som et mikrolån - blot forbinder man typisk et minilån med højere lånebeløb end fx et mikrolån, men vilkårene er de samme. Du skal blot opfylde de basale krav for at få at vide, hvor meget du kan låne lige nu: Du skal være fyldt 23 år, du må ikke står i RKI eller Debitor Registret og du skal have fast bopæl i Danmark. Opfylder du disse simple krav kan du ansøge om et lån fra 500 kroner op til 6.000 kroner. Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

Vi blander os ikke

Hos Ferratum beskæftiger vi os ikke med, det som du bruger lånet til. I vores øjne er det en privat sag, som vi godt kan forstå, at du ønsker at have for dig selv. Så hvad enten du vælger at bruge lånet til at forsøde din tilværelse lidt ekstra eller ubetalte regninger, så blander vi os ikke. Det eneste som vi kræver, er at du betaler lånet tilbage rettidigt. 

Så nemt er det

Det er nemt at ansøge om et lån hos Ferratum. Du udfylder ansøgningsformularen her på hjemmesiden samtidig med, at du accepterer vores lånevilkår. Det tager kun 2 minutter at ansøge om minilånet, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Dét gør Ferratums lån til et af markedets mest benyttede lån for privatpersoner.

NYE KUNDER KAN FÅ 30 DAGES RENTEFRI KREDIT!