Rentefrit lån

 

Rentefrit lån til nye kunder

Hos Ferratum kan nye kunder låne op til 20.000 kr. rentefrit i 30 dage! Dette tilbud gælder vores populære låneprodukt Ferratum Kredit, og er kun gældende hvis hele det lånte beløb betales tilbage til Ferratum inden for 30 dage. Som ny kunde får du også dit allerførste udtræk gebyrfrit. Der bliver derfor ikke pålagt andre omkosninger som f.eks. stiftelsesgebyr eller betalingsgebyr. Lånet er teknisk gratis i de første 30 dage, da du hverken skal betale renter eller gebyrer af lånet. 

 

Hvordan får jeg mit rentefri lån?

Først fremmest skal du vælge dit ønskede lånebeløb i vores låneberegner og ansøge om kredit. Derefter skal du udfylde felterne på vores ansøgningsside for rentefri kredit. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, og du skal ikke fremvise yderligere dokumentation som fx lønsedler. m.v.
Vi indhenter, med dit samtykke, relevante informationer i forbindelse med vores ansøgningsproces.

 

Krav til ansøgningen  

For at kunne anmode om en rentefri Ferratum Kredit, skal du være fyldt 21 år. Du må ikke stå i RKI eller Debitorregistret. Du skal være dansk statsborger, men herudover er der ingen krav til fx indkomst eller lignende. Når du har indtastet dine oplysninger, får du tildelt en kreditramme op til 20.000 kroner. Du gennemgår en lynhurtigt, automatisk kreditvurdering og får svar med det samme, dvs. der er reelt set ingen ventetid på din ansøning. Det koster heller ikke noget at søge. Har du tidligere haft et mikrolån eller kviklån hos Ferratum eller vores undervirksomhed Kvikautomaten, er tilbuddet det samme, dvs. at et rentefrit lån i op til 30 dage også gælder tidligere mikrolånskunder.

 

Hvornår får jeg pengene?

Du vil modtage pengene på din NemKonto (som for de fleste er din lønkonto) inden for 45 minutter i vores åbningstid. Så at vælge en Ferratum Kredit frem for et mikrolån går ikke langsommere. Vi er lige så hurtige med udbetaling som vi altid har været.

 

Ansøg om kredit  
 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error