Rentefrit lån

Rentefrit lån til nye kunder

Hos Ferratum kan nye kunder låne rentefrit i op til 30 dage! Dette tilbud gælder vores populære låneprodukt Ferratum Kredit, og er kun gældende hvis hele det lånte beløb betales tilbage til Ferratum inden for 30 dage.

Hvordan får jeg mit rentefri lån?

Først udfylder du felterne på vores ansøgningsside for rentefri kredit. Du skal blot udfylde dit CPR-nummer, din emailadresse og dit mobilnummer. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån, og du skal ikke fremvise yderligere dokumentation som fx lønsedler. m.v. Du godkender din Ferratum Kredit Det betyder, at du som ny kunder kan få en rentefri kredit samt penge på din konto nemt og bekvemt, sikkert og uden bøvl.

Hvem kan søge om at få en rentefri kredit hos Ferratum?

For at kunne anmode om en rentefri Ferratum Kredit, skal du være fyldt 23 år. Du må ikke stå i RKI eller Debitorregistret. Du skal være dansk statsborger, men herudover er der ingen krav til fx indkomst eller lignende. Når du har indtastet dine oplysninger, får du tildelt en kreditramme op til 20.000 kroner. Du gennemgår en lynhurtigt, automatisk kreditvurdering og får svar med det samme, dvs. der er reelt set ingen ventetid på din ansøning. Det koster heller ikke noget at søge. Har du tidligere haft et mikrolån eller kviklån hos Ferratum eller vores undervirksomhed Kvikautomaten, er tilbuddet det samme, dvs. at et rentefrit lån i op til 30 dage også gælder tidligere mikrolånskunder.

Hvornår får jeg pengene?

Du vil modtage pengene på din NemKonto (som for de fleste er din lønkonto) inden for 45 minutter i vores åbningstid. Så at vælge en Ferratum Kredit frem for et mikrolån går ikke langsommere. Vi er lige så hurtige med udbetaling som vi altid har været. Du kan se vores åbningstider her.

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error