Låneberegner 

Ferratum kredit

 

 

Ønsket beløb

Den månedlige ydelse: 
X
 
 
 
 
 
Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker beløbet straks og tilbagebetaler over 12 måneder:
Kreditbeløb: 2722.71 kr.
Samlede Kreditomkostninger: 1222.71 kr.
ÅOP: 175.91 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 1222.71 kr.
Månedlig ydelse*: 226.89 kr.
Fast debitorrente: 94,91 %

 

* Minimum månedlig betaling: 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Minimum tilbagebetaling: 5 måneder. Maksimum tilbagebetaling: 47 måneder*. Ferratum Kredit er en fleksibel løbende kredit, hvilket betyder, at du blot benytter den kredit, du har behov for. Du kan til enhver tid indfri din kredit. * Tilbagebetalingsperioden afhænger af det beløb som du vælger at betale hver måned og på det kreditbeløb som du har anvendt.

 

 

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage! Klik her for at ansøge om en Ferratum Kredit.

Hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, hvor meget du kan låne, så kan du med blot et par få oplysninger, som indtastes i vores online låne beregner her på siden, få svaret.

Sådan tjekker, hvor meget du kan låne eller ansøger i vores låne beregner:

  • Se forskellen mellem et mikrolån eller kredit, disse vælges øverst i låneberegneren. Bemærk, at Ferratum kun tilbyder Kredit pr. 1/1-2017 og ikke mikrolån.
  • Vælg dit fortrukne lånebeløb – kredit (op til 15.000 kr.).
  • Efterfølgende vælges lånets løbetid. Løbetiden er den tid du ønsker at låne pengene.
    • Denne mulighed er der ikke, hvis du vælger kredit, da du i stedet betaler en månedlig ydelse.
  • Udfyld herefter felterne CPR-nummer, e-mail og mobilnummer (8 cifre)
  • Tryk til sidst "anmod" og fortsæt.
    • Derefter får du besked med det samme om, hvor meget du kan låne, netop nu.
  • Nederst i boksen, vil låneberegneren udregne de totale omkostninger for dit lån, så du kan se, hvor meget det vil koste dig at låne hos os.
 
 

 

 

 

 

Beregn lån - Mikrolån eller kredit 

Hvis du foretrækker en mere fleksibel låneløsning, hvor du ikke behøver at betale det fulde beløb tilbage på én gang, kan vi hos Ferratum tilbyde dig muligheden for kredit. Med en Ferratum kredit kan du låne mellem 3.000kr. til 20.000kr., hvor du kan nøjes med at betale en lav månedlig ydelse, og derved ikke behøver at betale hele beløbet tilbage på en gang.

 

Brug låneberegneren og få et overblik over dine muligheder 

Hos Ferratum vil vi altid anbefale dig, at du bruger vores låneberegner, så du nemt og hurtigt kan få indsigt i, hvad det vil koste dig at optage et hurtigt lån. Når du bruger vores beregner vil du på et kort øjeblik få at vide, hvor meget du kan låne og hvad det vil koste dig at låne penge.
På denne måde får du et godt og hurtigt overblik, og du vil have nemmere ved at afgøre om du kan betale lånet tilbage inden for den ønskede løbetid. Hvis du f.eks. overvejer at optage et kviklån på fx 5.000 kr., kan det være en god ide at anvende vores låneberegner, og se om det er realistisk, i henhold til tilbagebetalingen. Det kan være at du finder ud af, ud fra beregningen, at det er bedst at låne penge lidt mindre i denne omgang eller omvendt, at du faktisk har mulighed for at låne lidt mere. På den måde kan du via vores online låneberegner, beregne på lånet og få vished om, hvorvidt din økonomi kan hænge sammen afhængig af lånets størrelse.

I låneberegneren her på siden kan du beregne, hvad dit lån vil koste dig. Når du har valgt dit lånebeløb ud fra låneberegneren, tryk da på "anmod" for at fortsætte din låneansøgning. Vores låneberegner her på siden, fungerer på samme måde som vores beregner på forsiden og andre steder her på Ferratum.dk

 

 

 

 

 

 

Beregn dit lån med Ferratum 

Ferratum tilbyder Danmarks hurtigste lån og kredit med rekord fart. Låner du på hverdage mellem kl. 8 og 20, modtager du pengene inden for 45 minutter. Lørdag mellem kl. 10 og 17. Beregn blot dit lån i låneberegneren for at se dine muligheder. Husk at du hos Ferratum ikke behøver bekymrer dig om at skulle stille sikkerhed. Her kan du frit låne uden at vi stiller nogle irriterende spørgsmål.  

Mangler du stadig svar omkring dine lånemuligheder? Prøv da at se, om du kan finde svar i vores FAQ>>

 

Welcome to Ferratum Chat

The chat is not available.

The chat is not available right now
Please leave a message

Thank you for contacting Ferratum

System error